E-mail:
  Parola:
  Am uitat parola
 
 
 
   
 

Bucurii de primavara

  Format: DOC

Dimensiune: 0.1Mb

Descarcari: 1103
Categoria: Parteneriate

Data postare: Joi 18 Februarie 2010

Cuvinte cheie: Proiect,educational,judetean

Media Obtinuta: 0.0 (0 voturi)

Descriere:
Gradinita cu Program Prelungit nr. 7 Deva in colaborare cu Inspectoratul Judetean Hunedora, Liceul Pedagogic \"Sabin Dragoi\" Deva, Gradinita cu Program Normal Nr. 2 Deva, Casa de Cultura \"Dragan Muntean\" Deva si D.G.A.S.P.C. Hunedoara– Deva, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Brănişca va invita sa participati in perioada 12 februarie - 25 februarie 2010 la un proiect educational dedicat primaverii. ETAPELE PROIECTULUI: 1. Lansarea oficială a proiectului – postarea acestuia pe site – ul ISJ Hunedoara, www.didactic.ro, www.educatoarea.ro - februarie 2010. 2. Înscrierea participanţilor, cadre didactice sau preşcolari/şcolari, pe adresa de e-mail: gradinitapp7deva@yahoo.com în perioada 1 – 25 februarie 2010, în cadrul următoarelor secţiuni: Pentru preşcolari şi şcolari: LUCRĂRI ARTISTICO-PLASTICE ŞI PRACTICE pe tema proiectului: „Bucurii de primăvară”. Pentru cadrele didactice: PROIECTE TEMATICE ŞI ACTIVITĂŢI INTEGRATE Înscrierea participanţilor se realizează pe baza „Fişei de înscriere” (Anexa). Fişa de înscriere se va expedia pe adresele de e-mail: gradinitapp7deva@yahoo.com Lucrările se vor trimite pe adresa : GRĂDINIŢA P.P. NR. 7 DEVA, JUD. HUNEDOARA STR. ALEEA PATRIEI, NR. 6, CU MENŢIUNEA: PROIECT EDUCAŢIONAL „BUCURII DE PRIMĂVARĂ” Termen limită de expediere a lucrărilor: 25 februarie 2010 3. Realizarea expoziţiei în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 7 Deva cu lucrările unităţilor participante – 25 februarie 2010 – 1 martie 2010. 4. Realizarea expoziţei în incinta Casei de Cultură „Drăgan Muntean” Deva – 3 martie 2010 (expoziţia va putea vizitată între orele 11 şi 16). 5. Oferirea unor felicitări persoanelor instituţionalizate de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Brănişca – 1 martie 2010 – 8 martie 2010. 6. Expedierea diplomelor de participare în perioada: 10 martie – 31 martie 2010, pe adresele de e-mail ale cadrelor didactice participante. * În cazul cadrelor didactice care nu deţin adresă de e-mail se va avea în vedere trimiterea lucrărilor împreună cu un plic A4 autoadresat, timbrat, pentru expedierea diplomelor de participare. REGULAMENT DE ORGANIZARE: • Înscrierea participanţilor se realizează pe baza „Fişei de înscriere” (Anexa). Fişa de înscriere se va expedia împreună cu acordul de parteneriat pe adresa de e-mail: gradinitapp7deva@yahoo.com în perioada: 11 februarie 2010 – 25 februarie 2010. • Coordonatorul pe unitate va anexa lucrărilor înscrise în concurs, acordul de parteneriat completat şi avizat de conducerea instituţiei, în două exemplare. • Lucrările copiilor respectă tema dată; • Se va aprecia originalitatea, creativitatea, estetica lucrărilor; • Numărul de lucrări: max. 3 lucrări ale copiilor/ cadru didactic, iar în cazul participării cu proiecte tematice/modele de activitate integrate: max. 2 proiecte/ cadru didactic. • Lucrările expediate nu sunt returnabile. Va asteptam cu drag! Nu se percepe taxa de participare.

 
 

Comentarii

Comenteaza aceasta contributie

Nume: *
E-mail: *
Pentru validare introduceti codul de mai jos.
*
 
Mesaj: *
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare
 
 
Cu ajutorul butoanelor de mai jos puteti naviga prin catalogul de resurse, avand posibilitatea sa sariti la inregistrarea anterioara sau precedenta.
Bucurii de primavara
Bucurii de primavara
 
Viorela Sandu

Gradinita 7 - Deva, Hunedoara
Membru din 11 Februarie 2010

Articole postate: 3

E-mail: urcan1309@yahoo.com
 
Ti-a fost de ajutor acest articol?
Atunci da-i o nota!
Nota ta:
 
  ©2009 Toate drepturile rezervate Educatoarea.ro
Termeni si Conditii de Utilizare | Politica de Confidentialitate | Contact Webmaster
INestetic Studio Design  
create gmail accountgmail sign inwww.gmail.comgmail sign inhttp://gmailsigninen.com/google-made-%E2%80%8B%E2%80%8Ba-statement-about-cyber-attacks.html